Om

Jag är en helt vanlig motionär. Jag har inte sprungit något maraton och saknar helt några större atletiska bedrifter. Men jag tror på träning som en viktig del i en helhet för att må bra och hålla sig frisk. Jag tror på rörelseglädje och på människors inre styrka. 

1620496_10152051516808195_8349790_n

Jag bloggar på uppdrag av Friskis och Svettis i Östersund, för medlemmar och alla andra intresserade. Jag hoppas kunna inspirera, underhålla och informera om träning och hälsa, inifrån och ut.

Varför Friskis?
Att jag tränar på Friskis och Svettis är ingen slump. Det finns ganska många gym i vår lilla stad. Det finns många träningsanläggningar mycket närmare mitt hem än Friskis och Svettis på Frösön. Och jag har tränat på ett av stans gym i ganska många år. Jag trivdes bra. Men på Friskis och Svettis hittade jag hem. Det är hela konceptet som tilltalar mig. Friskis och Svettis är inte vinstdrivande. Medlemmarna är med och formar organisationen och det finns ingen som ska tjäna pengar på mitt medlemskap. Det jag lägger in får jag tillbaka. Stämningen är härlig och trösklarna är låga. Här trängs atleten med motionären. Unga tjejer med gamla gubbar, förortsmorsor med innefolket. Träningen håller väldigt hög kvalitet. Det är inte plocka äpplen längre. Friskis är för mig ett medvetet och smart val. Därför åker jag gärna de extra milen varje vecka, månad och år.

Om mig
Jag jobbar som kommunikatör. Mina stora intressen är foto och slalom. Jag bor i ett litet vitt hus i Odensala med min man och våra tre barn. Jag drömmer om ett ta en konstkurs (kan knappt rita en sträckgubbe). Min drivkraft är kärlek, det ordet rymmer så mycket. Jag lyssnar på P3, nyheter på P1, ljudböcker och massor av musik. Mina sämre sidor är att jag kan vara glömsk och lite förvirrad. Mina starka sidor är min kreativitet och drivkraft. Jag är utbildad skidinstruktör, jag har varit danslärare och spelade basket en gång i tiden. Nu tränar jag på Friskis och Svettis i Östersund, springer lite ibland, testar makens roddmaskin, åker slalom eller längd. Ja det blir lite av varje. Ibland gör jag absolut ingenting. Så ska det också vara.

Saknar du något, har frågor eller vill framföra din åsikt till mig, klicka här
Vill du komma i kontakt med Friskis och Svettis Östersund, klicka här 

Mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s