Om mig

Jag heter Angelica och bloggar på uppdrag av Friskis och Svettis i Östersund, för medlemmar och alla andra intresserade. Jag hoppas på att kunna visa er Friskis från alla perspektiv. Visa er gemenskapen och glädjen. Jag skriver på uppdrag av Friskis Östersund men helt utan inblandning från dem. Det är mina ord och mina upplevelser ni tar del av.

Jag är en helt vanlig motionär. Jag började träna på Friskis första gången -95 och har sedan dess kommit och gått som medlem i föreningen. Men sedan -13 har jag varit helhjärtad medlem och kan inte tänka mig att träna någon annan stans.

Varför Friskis?
Att jag tränar på Friskis och Svettis är ingen slump. Jag har tränat på andra ställen under kortare perioder, men på Friskis&Svettis hittade jag hem. Det är hela konceptet som tilltalar mig. Friskis&Svettis är inte vinstdrivande. Medlemmarna är med och formar organisationen och det finns ingen som ska tjäna pengar på mitt medlemskap. Det jag lägger in får jag tillbaka. Stämningen är härlig och trösklarna är låga. Här trängs atleten med motionären. Unga tjejer med gamla gubbar, förortsmorsor med innefolket. Träningen håller väldigt hög kvalitet. Friskis är för mig ett medvetet och smart val.

Om mig
Jag bor i Östersund med min man och våra tre barn. Jag lyssnar obscena mängder ljudböcker och massor av musik. Mina sämre sidor är att jag kan vara glömsk och lite förvirrad. Mina starka sidor är min kreativitet och drivkraft.

Hatade skolan som barn men älskade den som vuxen. Har pluggat media och senare blev det juridik. Jag är utbildad skidinstruktör, jag har varit danslärare och spelade basket en gång i tiden. Nu tränar jag på Friskis&Svettis, åker slalom eller längd och cyklar Mountainbike. Ja det blir lite av varje. Ibland gör jag absolut ingenting. Så ska det också vara.

Saknar du något, har frågor eller vill framföra din åsikt till mig, klicka här
Vill du komma i kontakt med Friskis och Svettis Östersund, klicka här 

Mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s