Om mig

Jag heter Angelica och bloggar på uppdrag av Friskis och Svettis i Östersund, för medlemmar och alla andra intresserade. Jag hoppas kunna inspirera, underhålla och informera om träning och hälsa, inifrån och ut.

Jag är en helt vanlig motionär. Jag har inte sprungit något maraton och saknar helt några större atletiska bedrifter och prestationer. Men jag tror på träning som en viktig del i en helhet för att må bra och hålla sig frisk

Varför Friskis?
Att jag tränar på Friskis och Svettis är ingen slump. Jag har tränat på andra ställen under kortare perioder, men på Friskis&Svettis hittade jag hem. Det är hela konceptet som tilltalar mig. Friskis&Svettis är inte vinstdrivande. Medlemmarna är med och formar organisationen och det finns ingen som ska tjäna pengar på mitt medlemskap. Det jag lägger in får jag tillbaka. Stämningen är härlig och trösklarna är låga. Här trängs atleten med motionären. Unga tjejer med gamla gubbar, förortsmorsor med innefolket. Träningen håller väldigt hög kvalitet. Friskis är för mig ett medvetet och smart val.

Om mig
Jag bor på Stadsdel Norr med min man och våra tre barn. Jag lyssnar på P3, nyheter på P1, ljudböcker och massor av musik. Mina sämre sidor är att jag kan vara glömsk och lite förvirrad. Mina starka sidor är min kreativitet och drivkraft. Jag har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap och snart en examen i juridik. Jag är utbildad skidinstruktör, jag har varit danslärare och spelade basket en gång i tiden. Nu tränar jag på Friskis&Svettis, åker slalom eller längd och cyklar Mountainbike. Ja det blir lite av varje. Ibland gör jag absolut ingenting. Så ska det också vara.

Saknar du något, har frågor eller vill framföra din åsikt till mig, klicka här
Vill du komma i kontakt med Friskis och Svettis Östersund, klicka här 

Mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s