jympa_stories ❤️ Friskis

Nystart

Nu blir det en härlig nystart på bloggens Instagram. Jympa_stories är det nya namnet som flirtar med Friskis&Svettis grundpelare, jympan. Och med det ganska populära namnet i sociala medier; stories. Och det är ju just en storie, en historia, jag vill förmedla till er läsare. Jag vill att ni ska lära känna Friskis Östersund bättre. Känna gemenskapen och bli inspirerad av all härlig träning. I detta måste jag utmana mig själv vad gäller att själv delta med rörlig- och stillbild. Hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s