Krossade fördommar

Att utmana sig själv

Innan coronakrisen slog till hade jag tänkt utmana mig själv genom att föröka att gå på alla olika typer av pass på Friskis. Nu kom det av sig men igår utamanade jag mig själv att testa något nytt. Då min spinning-erfarenhet enbart är kopplad till måndagarnas Skivstång/spinn (där pågår spinningen i ca 30 min) var det här en utmaning för mig. I går (tisdag 17.15, 19 maj 2020) blev det ett helt spinningpass, i 60 minuter, med Eva. Jag var lite nervös, mina konditionspass brukar max ligga på 40 min totalt.

Fy Angelica sådana fördomar

Jag väljer en cykel. Hälften av cyklarna saknar sadel för att vi inte ska kunna sitta för nära varandra, jag gör alla inställningar och hoppar upp och börjar trampa. In i salen kommer en liten kvinna, ca 15-20 år äldre än mig. Hon ser snäll och cool ut. Jag tänker att; okej det kanske ske blir dansband, Thomas Ledin och jättelång volym, men all träning är bra träning eller hur?! Jag älskar hög musik och att verkligen maxa när jag tränar. Min känsla var att det inte var vad jag skulle få den här dagen. Och det kändes okej. Men fy Angelica, sådär fördomsfull får man inte vara. Eva körde skiten ur oss för att vara helt rak och ärlig. Hon hade fantastiskt bra musik och inte var den låg heller för den delen. Det var ett väldigt roligt och energifyllt pass och det märktes tydligt att Eva älskar att cykla. Innan passet ritade hon upp upplägget på väggen och det gillade jag. Jag rekommenderar er varmt att testa detta spinning-pass med Eva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s