Din röst är viktig – använd ditt medlemskap för att påverka

Varför Friskis är en fantastisk förening att träna för vet ni säkert (annars läs här >>). Men glöm inte att alla vi som är medlemmar har en möjlighet att påverka vad som sker i föreningen. Har man förslag så lämnar man dem till styrelsen och beslut tas vid nästa styrelsemöte eller vid årsstämman. Varje år utses dessutom styrelsen på årsstämman. Det utfallet kan man också påverka. Vill du veta mer om hur Friskis & Svettis Östersund bedrivs så kan du läsa mer på hemsidan eller fråga någon i personalen eller styrelsen. Här kan du läsa motioner, propositioner, dagordning med mera >>

Vad är viktigt för dig?

För mig känns det just nu viktigt att Intervall Flex på fredagar blir kvar på Campus/Kampsporthallen. Det är ett mycket välbesökt pass där man får en möjlighet att träna barfota (stärker fötter och andra muskler på ett oslagbart sätt), det är många som jobbar i närområdet och som annars inte hinner träna på lunchen. Jag har tränat där sedan starten och det är jag inte ensam om. Vi är många återkommande besökare som älskar det här passet och som väldigt gärna vill träna det här friskis-passet i just den här hallen. Håller du med mig? Vill du också se att det här passet fortsättningsvis ska finnas för barfotaträning på Campus? Se till att berätta det för dem som tar beslut innan det försvinner.

Det jag saknar på Friskis & Svettis Östersund är spinning på Stadsdel Norr. Utrymmesmässigt kanske det är svårt att få till. Men jag önskar att man i alla fall såg över möjligheten. Det är en fantastisk träningsform som dessutom är skonsam. Nu åker jag bil till Frösön för att cykla, det känns lite bakvänt och inte så tidstypiskt även om jag har elbil. Och jag har svårt att tro att jag är ensam om att ta bilen till spinningen, eller att önska en spinninglokal på Norr.

Vad säger ni? Håller ni med mig? Vad har ni för önskemål, visioner eller kanske frågeställningar? Sitt inte inne på dem – dela med er. Det är klart att alla önskemål inte kan realiseras, men din röst är viktig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s