Hemmaträning här hittar du den

Hemmajobb och träning

Vi är många som sitter hemma och jobbar på dagarna. Känner ni igen det här med att man blir stel och får ont lite här och var? Jag har tyvärr inget bra hemmakontor. Så vad passar inte bättre än hemmaträning? Dessutom står påsken för dörren, då blir det lite färre pass på Friskis och många av oss har lite annat för oss och hinner inte med träningen som vanligt.

Här hittar du onlineträningen

När jag sitter hemma försöker jag att ta en promenad på lunchen. Det är skönt, och stela muskler får lite blodgenomströmning. Plus att dagsljuset gör gott för välmående och sömn. När det gäller hemmaträning är jag en periodare. Det är lite svårt att hitta ”peppen” när man inte går på ett pass eller är på gymmet. Och på något märkligt vis känns det som att hemmaträning inte är lika effektivt som om jag tränar på Friskis eller går ut och springer. Men det är ju såklart fel eftersom det blir vad man gör det till. Så har du inte testat hemmaträning eller vill ha lite inspiration? Kolla in länkarna nedan.

Jag kan tipsa er, att om man är som mig och gärna vill bli peppad av en sal full med motionärer och en härlig ledare, så är online på schemat perfekt!

Här har du härliga pass att köra hemma i vardagsrummet.

Online på schemat

Friskis Play

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s