Träning i coronatider

Cross familj på Stadsdel Norr

Träna eller inte träna?

Hur går det med träningen så här i coronatider? Jag är lite splittrad. Jag vill undvika smitta, självklart, men jag tror också att en stark kropp håller mig frisk, och skulle jag bli sjuk tror jag en stark kropp hjälper mig att klara sjukdomar bättre. Så jag tränar på. Men jag är noga med handtvätt, jag byter om och duschar hemma. Och jag går gärna på uteträning.

Här kan du hålla koll på vad Friskis&Svettis Östersund ger för information om Coronaläget

Träna ute

I lördags var Agnes (6 år) och jag på cross familj. Ett löppass anpassat för familjen. Vi höll till på området kring Prolympia på Stadsdel Norr. Så fint att göra något med sitt barn (samt vänner) och skönt att träna ute. Jag såg att den 8 april 10.30 kör Robin ett utepass på Ica Maxis utegym. Vill du träna inne kan jag tipsa om att det är mycket glest med motionärer på Kajsas morgonpass Skivstång, nästa tillfälle den 9 april 6.45 på Norr. Dessutom ett fantastiskt bra pass, det rekommenderas!

Läs mer om uteträning här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s