Friskis-häng med hela familjen

Hej alla härliga Friskis-människor. Det har varit dåligt med uppdateringar på den här Friskis-bloggen, men nu är hösten här, skrivlusten liksom träningslusten är på topp. Och som vanligt sjuder det med massor med härliga friskisaktiviteter framöver.

Jag firar att hela familjen Backlund nu är Friskis-frälsta. Vilken lycka! Hela klanen, från maken till mig själv, tonåringarna och minstingen, alla delar vi på denna lilla värld av träning och umgänge. Idag ska jag på skivstång-spin, tonåringen ska på löppass, allt på Frösön. På lördag ska jag få äran att hänga med 6-åringen på familje-jympa. Äldsta tjejen som är 16 år älskar gymmet men älskar inte att mamma bonuspappa också älskar gymmet och dyker upp, glatt vinkande, när hon är med sina kompisar och tränar. Föräldrar i gymmet är sååååå piiiinsamt liksom..

Nej nu ska jag skynda mig iväg på Skivstång-spin!
Vi ses på Friskis 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s