PT på Friskis Östersund (del 3)

Träna med PT

Härifrån och framåt..

Jag är igång, och det är på egen hand. Jag har träffat PT-Robin 6 gånger nu och jag är så glad att jag gjort det här. Jag har lärt mig så mycket och jag kan äntligen träna i gymmet helt på egen hand. I början följde jag Robins pass till punkt och pricka. Nu har jag börjat blanda övningar efter eget huvud. Jag har fått en bank kan man säga, med massor av övningar, nu kan jag använda och anpassa dessa som jag vill.

Bild: Urban Sundin

Fler PT-passs?

Jag kommer definitivt att ta fler PT-pass. Men jag tror inte att jag kommer träffa Robin varje vecka. Nu ska jag träna på egen hand någon månad, sedan tänker jag att en gång i månaden är en perfekt tidsintervall att träffa honom, få inspiration och lite feedback på teknik med mera. Att inledningsvis ses varje vecka var för mig ett utmärkt sätt att komma igång. Jag hade inte velat göra det annorlunda.

PT för mig

Jag ser mina PT-timmar som en investering i mig själv och min framtid. Men också som en väldigt rolig och framförallt lärorik upplevelse. Jag som alltid tränat tänkte att jag borde kunna det här med gym egentligen, men jag inser att bara för att jag gått på många pass och läst bloggar så kan jag inte gymträning.

Foto: Urban Sundin

Jag tror också att man ska vara noga med att välja sin PT. På Friskis Östersund är det Robin och Frida som erbjuder PT. De har båda en gedigen utbildning, både genom Friskis men också akademiska utbildningar. För mig innebär det att kvalitén är hög på den tjänst jag köper, jag känner mig trygg och vet att den kunskap jag får genom dem är förankrad i vetenskap, kunskap och erfarenhet.

Testa PT på Friskis&Svettis Östersund, jag lovar, du kommer inte ånga dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s