Cirkelgym imorgon

Imorgon (21/11 2018) är det två pass med cirkelgym på lunchen. Anledningen är att det andra passet som börjar 12.15 kommer filmas. Filmen är en rad av filmer som Friskis Östersund tagit fram i syfte att informera om sin verksamhet.

Jag har varit med på ett sådant här pass vid ett tidigare tillfälle. Då var det under ett Intervall Flex på Campus, och jag lovar, det är inget farligt som sker. Man tränar som vanligt och det är ju ett fantastiskt roligt pass. Jag tycker definitivt ni ska boka in er på de få platser som finns kvar i skrivande stund. För Friskis skull och för att det är så roligt med Cirkelgym. 

Vi ses väl imorgon 12.15?! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s