Kärt återseende med två soffpotatisar

Helena och Katarina på Friskis och Svettis Östersund
Friskis Svettis Östersund.

2016 träffade jag Katarina och Helen. Då skrev jag det här blogginlägget om att komma igång och träna, att hitta och bibehålla motivation och att hitta strategier för att klara detta. Katarina och Helen var så sprudlande härliga. Men inte på ett tillgjort sett. Nej, de är nog mer ”äkta” än de flesta och står med båda fötterna rejält förankrade på jorden.

När jag träffade dem berättade de hur de gått från soffpotatisar till hängivna motionärer. Hur de bokar in träning i kalendern precis som vilket möte som helst, och andra erfarenheter och strategier kring deras träning. Idag träffade jag dem igen. Vi var på samma pass, och de var lika starka, härliga och positiva som för två år sedan. Jätteroligt! Så här bjuder vi på en efter-träningsbild. En riktig träningsbild från verkligheten. Som en liten vardagshyllning till alla coola, starka och alldeles fantastiska motionärer på Friskis och överallt. Och framförallt till Katarina och Helen.

Härlig måndag till er alla! Och glöm inte att läsa inlägget om Katarina och Helen (klicka på länken ovan).

pssst.. snart kommer ett inlägg om Cirkelgym, och så ska jag träffa en härlig gympaledare med en skön träningshistoria att berätta, jag har också kikat närmare på soft-träningen. Så håll utkik, fler inlägg är ”in the making” ..ds

En reaktion till “Kärt återseende med två soffpotatisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s