När man ska träna efter middagen

Lunch- och morgonträning är verkligen min grej. Man får träningen gjord när man fortfarande är pigg. Friskis Östersund har flera sådana pass. Men jag älskar också Intervall Flex, och ledaren Rasmus, som har dagens pass (torsdagar 18.30), är en favorit. Så jag ska masa mig ner till Friskis och träna om en liten stund. Men efter en lång dag och efter att ha ätit middag, känner jag mig som sköningen på bilden. Någon som känner igen sig?

Har du några tips på hur man motiverar sig? Själv drar jag gärna på mig hörlurarna och lyssnar på någon bra träningslåt för att komma i stämning och känna lite ”pepp”. Och så ser jag till att säga till min man under dagen att jag ska träna på kvällen. Då är det svårare att ”backa” när det väl är dags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s