Step Explode

I morse skulle jag gå på medeljympa men istället var det Step Explode. Vad jag förstår är Step Explode ganska nytt på Friskis Östersund. Passet kommer också finnas på Stadsdel Norr när det öppnar den 15:e oktober.

Men å så roligt det var att gå på det här passet. Jag gillar i och för sig den här typen av pass. Marie som leder det här passet (Tove har också Step Explode på andra dagar och tider) har jag tränat för tidigare. Men då på andra pass. Marie är en fantastisk instruktör. Passet kräver lite koordination, men man ska inte låta sig avskräckas. Sekvenserna är korta och man behöver inte ha långa koordinationer i huvudet. Det här är ett pass där du får upp pulsen rejält. Men som med många andra pass går det att anpassa intensitet. Tar du i mer så blir det jobbigare.

Jag kan verkligen rekommendera det här passet. Jag tror dessutom att det passar en väldigt bred grupp människor. Men jag är också rädd att det är lätt att dra sig för att testa ett sådant här pass. Men tänk inte så, jag lovat att du får en fantastisk träningsstund.