Musik till alla fantastiska ledare

Varsågoda alla ledare på Friskis&Svettis Östersund, här kommer en spellista för bara er. Jag har grävt bland gamla klassiker som Håkan Södergrens – Nu tar vi dom, Ugglas – Johnny the rocker, till rykande färska låtar med bland annat Tove Styrke och Hov1, och allt däremellan, högt och lågt. Jag har verkligen rotat runt i mina egna spellistor, lyssnat på nya releaser och finkammat skivor bland artister jag själv gillar. Jag har också lyssnat på massor med låtar från andra länders topplistor och virala listor. Tycker själv att det blivit en bra mix av nytt och gammalt (mest nytt dock), och många olika genrer.

Kanske kan det inspirera till sommarens spring-spellista eller varför inte till grillpartyt. Men framförallt är den skapad för alla er fantastiska ledare på Friskis. Jag vet att ni gör ett jättejobb med era nya pass.

Kram och trevlig sommar till er!

 

Mina personliga favoriter från listan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s