35 minuters lunchpass och en smak av träsko

img_7028

35 minuters lunchträning

God morgon där ute. Hoppas ni får njuta av en långhelg precis som jag. Igår gick jag på Power Hour på campus, kampsporthallen klockan 11.30. Jag har helt missat att Power Hour, den dagen, tiden och platsen endast är 35 minuter långt. Det är perfekt som lunchträning. Märit hade som vanligt skön musik och inspirerande rörelser.

Min kompis Petra och jag skrev uppsats hela dagen. 35 minuters träning var det perfekta avbrottet. Testa det!

Snabb, god och nyttig frukost eller mellis

Som en bonus ska jag dela med mig av mitt nya snabbfrukostrecept. Jag äter det själv till frukost eller mellis hemma. Jag skickar med det till mannen på jobbet, och barnen (ja okej kanske inte alla tre, men två av dem) älskar det. Overnight oats kan verkligen smaka träsko, därför har jag testat mig fram. Men det här blir verkligen gott. Dessutom är det snabbt, enkelt och nyttigt.

Overnight oats med smak av vanilj och Chia (2 portioner)

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl havremjölk vanilj (ICA:s egen är jättegod, dock ej eko)
  • 2 dl naturell yoghurt, kvarg vanilj eller yoghurt/kvarg vanilj
  • 2 msk chiafrön
  • bär och frukt att toppa med
  • mandlar eller nötter att toppa med om man önskar

Blanda havregryn, mjölk och yoghurt/kvarg och chiafrön. Ställ kallt över natten. Ät med frukt och bär. Min man gillar att ha nötter, mandlar och frön på. Det är inte min favorit. Möjligtvis mandlar som rostas i en torr panna. Men vem har tid med det på morgonen?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s