Enkla och bra träningsprogram att köra hemma

Just nu gör jag något som jag verkligen tycker är roligt, jag jobbar med att bygga upp Friskis & Svettis Östersunds nya hemsida. Den kommer bli så fin. Och den kommer vara så mycket lättare för både nya och återkommande besökare att navigera på.

Som alla ni vet sliter det på kroppen att sitta långa stunder. För att få igång muskler och sträcka ut kroppen, utan att åka ut på Frösön till Friskis lokaler (längtar efter de nya på Stadsdel Norr, jag kommer ha max 2 min gångväg), körde jag ett par pass från Friskispressens träningsprogram. Det kan jag varmt rekommendera. Det finns många olika typer av pass och de passar verkligen alla.

Ett litet tips, eller kanske påminnelse från mig så här på söndagskvällen. Hoppas ni får en bra träningsvecka och att vi ses på Friskis & Svettis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s