Mittemellan-schema och latmaskens höstmål

Ikväll var jag på skivstång-spinn, som definitivt är ett favoritpass. Det är ett 45/30 min pass med först skivstång som avslutas med spinning. Jobbigt, svettigt och helt underbart. Jag är lika slut som efter en förlossning varenda gång, bestämmer mig att aldrig göra om det, men kommer alltid tillbaka. Jag har alltid varit en latmask när det kommer till spinning. Har fått för mig att det inte är för mig. Min kropp är inte gjord för spinning. Nu har jag bestämt mig för att göra det bra och förbättra mig innan julen är här. Garmin håller koll på framstegen. Jag får själv stå för att förbättra min inre dialog när det gäller spinning. Inget maskande. Inga ursäkter. Bara trampa tills benen brinner och blodsmaken kommer. För visst är det en härlig känsla och en jäkla kick att ha tagit ut sig riktigt ordentligt!? Att få vara stolt över sig själv. Att inte ha fuskat, utan varit helt ärlig och hård mot sig själv.

Skivstång-spinn har börjat för säsongen. De kommande två veckorna är det ett lite fylligare schema än under sommaren. Sedan kommer det ordinarie schemat fullproppat med massor av härlig träning. Vad ser du mest fram emot? Ses vi på skivstång-spinn?

En reaktion till “Mittemellan-schema och latmaskens höstmål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s