Åtta snabba med Maria Adolfsson

Min Friskishistoria

Jag har tränat med Friskis sedan jag ca 15 år. Är 33 idag. Senaste 10 åren har jag tränat på Friskis i Skåne, Malmö. Har under årens lopp testat andra gym och träningsformer men har alltid återvänt till Friskis då jag gillar den varierade träningen, utbudet, den sköna attityden och blandningen på medlemmar.

Jag är rädd för

Inget

Jag lyssnar på

Allt som berör och som antingen har svängig takt eller vackra röster.

Jag älskar

Mina nära och kära.

Jag äter

Allt.

Jag tycker om citatet..

..behandla andra som du själv vill bli behandlad.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s