Svara på ”åtta-snabba” – snälla :)

 

Oj vad tiden går. Det är redan vår. Jag ska flytta och har rensat och fixat här hemma. Då hittade jag det här lilla kuvertet som jag har sökt med ljus och lykta efter. Jag fick nämligen in en del ”åtta-snabba” när jag deltog i ett evenemang på Friskis&Svettis Östersund. Dessvärre tappade jag bort kuvertet med alla lappar. Åtta-snabba är alltså en inläggsform på bloggen där jag visar upp olika Friskis-relaterade personer med hjälp av åtta korta frågor. Men nu — äntligen har jag hittat kuvertet. Så ni ska äntligen få möta de här härliga friskisarna. Men inte i det här inlägget. För nu vill jag be er att vara med i åtta-snabba. Det gör ni enkelt genom att fylla i formuläret som finns här.

varför ska jag delta?

Många av dem jag kontaktar och frågar om de vill svara på åtta-snabba svarar något i stil med: nej men jag är ju inte intressant, ta någon annan. Fel, fel, fel – alla, absolut alla har något att berätta om sig själv? Så varför lägga ut det på en blogg? Jo, för att stärka vi-känslan på Friskis&Svettis i Östersund. För att människor är intresserade av att ”lära känna” andra. För att visa att på Friskis i Östersund finns olika människor, i olika former, åldrar och med olika ambitionsnivå. För att visa icke-medlemmar detsamma. Jag kan ge er fler skäl. Och ni kan säger komma på några med.

Vem kan vara med?

En kommunikatörs värsta mardröm när man ställer frågan: vilken målgrupp riktar ni er mot? Och så får man svaret alla. Men här är alla som har någon sorts koppling till Friskis&Svettis Östersund huvudpersonerna. Du kan vara motionär, funkis, värd, ha en paus från Friskis, jobba på kansliet, vara ledare, varit medlem men älskar Friskis etc. Det blir bäst om det blir en härlig blandning av människor.

Här hittar du personer som svarat på åtta-snabba.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s