Friskispodden

Vet ni att det finns en friskispodd? Inte? Då tycker jag att du ska klicka dig in på någon av sidorna nedan. Jag har lyssnat på två avsnitt och de är bra. Men om det är något jag upplever som negativt är det att podden känns väldigt Stockholm-centrerad. Alla deltagare är kopplade till Stockholm. Och det både hörs och känns ganska tydligt. Ni vet hur det känns när man får in P4 Stockholm istället för Radio Jämtland. Eller när man hamnar på ett annat läns lokal-tv-station. Så känns det med podden med. Som om jag lyssnar på något som inte helt är för mig. Och jag är inte inbjuden. Men som sagt. Det är intressanta saker som tas upp, ljudet är bra och längden på avsnitten är lagom långa.

4 reaktioner till “Friskispodden

  1. Hej Angelica, vad roligt att du hittat Friskispodden. Jag är programledare och en av producenterna och vi tar till oss av dina åsikter. Det du säger om att det är lite stockholmscentrerat är något vi försökt jobba aktivt med. Bland annat bjöd vi in Johan Thor från Jönköping för att prata om jympan, Mikael Sjögren från Helsingborg och Eva Skoglund från Göteborg i yogaavsnittet, samt Tore Amundoy från Oslo när vi pratade träna ute. Men självklart ska vi försöka göra podden ännu mer tillgänglig för hela landets lyssnare. Vi vill att alla ska känna sig inbjudna! 🙂 Friska hälsningar / Ellen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s