Jympa familj på Friskis&Svettis Östersund 

Agnes och jag har varit på Jympa familj. Alla mina barn (tre tjejer) har gått på Friskis barnjympa. Det är ett fantastiskt sätt  att kombinera motion och lek. Jag fick en pratstund med Åsa som ledde passet idag. 

Hej Åsa! Varför är det viktigt att små barn rör på sig? 

Det finns flera positiva anledningar till varför man ska träna med sitt barn. ett är att det viktiga samspelet mellan föräldrar och barn stärks. Ett annat är motionen i sig. Men det viktigaste enligt mig är att barnet får upptäcka rörelseglädje. Att barnet i tidig ålder får med sig att träning är en naturlig del av vardagen. Och så klart att de tycker att det är något positivt och roligt.

Det kostat 125 kronor för att barn att gå på jympa familj. Då är barnet försäkrat genom att han eller hon är medlem i föreningen. 

Agnes är 3 år och blir 4 år i juni. Förra året vid samma tid testade hon jympa familj. Vi fick vända i dörren och åka hem. Hon tyckte inte alls att det var roligt. Idag fullkomligt älskade hon att jympa med mamma. 

En reaktion till “Jympa familj på Friskis&Svettis Östersund 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s