Yoga energy 75 Friskis & Svettis Östersund

Nu har jag äntligen testat Yoga energy 75 på Friskis & Svettis i Östersund. Ni kan läsa mer om passet här, och se en film från Friskis & Svettis Rix här.

Jag har dragit mig för att gå på Yoga energy 75. Anledningen – den gamla vanliga rädslan att inte vara bra nog. Men jag borde inte ha oroat mig. Jag upplevde passet som ett längre Yoga 55. Det var inte jobbigare, svettigare eller tuffare på något sätt.

Jag och namn. Men jag tror tränaren heter Lotta. Och hon var fantastisk. Förutom att instruera, så informerade hon. Hon berättade små tips och varför vi gjorde på ett visst sätt och vad det var bra för. Det kändes som om hon brydde sig om oss som var där.

Det var skönt att ha de här 75 minuterna. Tiden gick snabbt och det var ett väldigt njutningsfullt pass.

Har du aldrig gått på yoga i hela ditt liv så kanske Yoga 55 passar bättre. Annars rekommenderar jag verkligen Yoga energy 75.

 

En reaktion till “Yoga energy 75 Friskis & Svettis Östersund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s