Hur har ni det?

Hej träningsvänner

Hoppas ni har en fin höst. Det är så roligt att jag fått flera mejl från personer som saknar åtta-snabba. De kommer, jag lovar. Jag vill också påminna er om att jag hela tiden söker fler personer som vill medverka i åtta-snabba. Mejla mig i så fall. Var inte blyg nu!

En annan sak jag vill påminna alla om är att besöka Friskis&Svettis Östersunds hemsida. Där finns nästan alltid något nytt. Det är roliga samarbeten vi medlemmar kan ta del av. Det är information om olika event. Allt från klädbytardagar till pop up-pass och en massa annat spännande.

Jag undrar också om ni tränat på Campuspassen? Vad tycker ni? Jag tycker det är så härligt att träna barfota.

Nu ska jag äta lunch och bege mig mot Frösön och Friskis. Ha en fortsatt fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s