Åtta snabba med Angelica 

Min friskishistoria

Jag började träna på Friskis&Svettis för ungefär 20 år sedan. Då låg det i Viktoriagallerian i Östersunds centrum. Det var långt ifrån samma utbud som idag. Det fanns inget gym. Allt var annorlunda. Men jag tyckte det var så roligt. Det var min första kontakt med den typen av träning. Jag hade dansat, spelat basket och åkt slalom i många år. Men det här var något annat. Under gymnasiet kom annan träning ivägen för Friskis. Sedan flyttade jag till Åre. När jag började plugga media i Sundsvall kom jag i kontakt med Friskis&Svettis. I Sundsvall var utbudet stort och lokalerna lika så. När jag flyttade tillbaka till Östersund blev Friskis ett naturligt val. Även om det var moster Gunilla som fick mig att komma igång igen. Enligt tacksam för det 🙏 Är idag en glad motion som bloggar för Friskis&Svettis Östersund.

Jag vill ha: Möjlgheten att alltid få utvecklas, resa och vara den jag är.
Jag är rädd för: Trånga utrymmen. Annars inte så mycket
Jag är: Snäll, spontan och lite virrig. Jag är en kreativ person som älskar vackra saker och goda människor.
Jag lyssnar på: Ljudböcker i mängder, min kloka man och mycket musik.
Jag älskar: Mat, skidåkning, fotografering, musik och konserter och självklart min underbara knasiga familj.
Jag äter: Havregrynsgröt med banan och havremjölk. Det är den bästa frukosten. Jag lagar mycket mat. Allt från klassiker som Biff Rydberg till Ramen och kålpudding. Älskar fina kokböcker och testar ofta något nytt.
Jag tycker om citatet: Störst av allt är kärleken. Kanske låter klyschigt. Men jag tror att ju mer kärlek du tillåter dig att känna till allt och alla, desto lyckligare liv får du leva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s