Parkträning – ett förtydligande 

Friskis&Svettis Östersund bjuder på gratis träning två dagar i veckan hela sommaren. Jag har träffat flera som besviket förklarat att de inte kan på Friksis utegympa i sommar. Anledningen; de har hört eller uppfattat att det är ”sån där crossfit-träning”. Och det är ju inget för dem. De vill gå på ”jympa”. Och jag kan faktiskt förstå förvirringen. Men de har fel. Det stämmer att det inte bara är medeljympa på utepassen i sommar. Passen varierar och vilket pass det är står på Friskis&Svettis Östersunds hemsida. Men det ingen bootcamp man kommer på. Jag lovar. Så masa er iväg på härlig sommarträning nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s