Att unna sig sommarträning

Jag är en sådan person som helt tappar allt vad träning heter under sommarmånaderna. Efter den sista jobbdagen blir det ingen mer träning på Friskis&Svettis Östersund för min del. Varför undrar du? Eller är det kanske så att du rent av känner igen dig? Jag har funderat en del på det. 

Vissa praktiska skäl finns. För det är ju så att barnen har inget dagis/fritids. När jag tänker efter så har de inte det klockan sju på onsdag någon dag på året.. 
Och så är det det här med ledighet, semester. Jag ska unna mig allt det härliga i livet på några få sommarveckor. Det jag inte hinner med annars. Laga god mat. Läsa böcker. Lyssna på musik. Träna på Friskis&Svettis.. Ja just det ja. Jag brukar ju faktiskt säga att jag vill ha mer tid till träning. För det är ju en av en handfull saker som  för mig är livets salt. Det lilla extra som jag vill unna mig så ofta och mycket jag bara kan. 

Hmmm.. Så varför sommarträning jag inte? Jag har upptäkt en dålig rutin. Jag tränar inte på grund av att frånvaro av träning har blivit sommarens rutin. Jag kan fjällvandra, cykla och mycket annat. Men inte åka till Friskis&Svettis. När jag för en period under året faktiskt har mycket tid över jämfört med årets resterande 11 månader. Ja då gör jag inte en av de roligaste och mest givande saker jag vet. 

Nu är det gjort. Jag har bokat ett pass. Dags att slå hål på gamla dåliga rutiner.

Sommarträning ni? Berätta gärna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s