Boka med Bokningsappen

com.pastelldata.bokningsappen-icon=130x

Jag har tidigare hissat och dissat bokningsappar för Friskis&Svettis pass. Det här är egentligen ingen nyhet. Appen har funnits ett tag för Friskis medlemmar att använda. Men nu har jag kommit till skott och laddat hem Friskis&Svettis Östersunds bokningsapp. Den fungerar jättebra. En funktion jag tycker är toppen är att jag kan kopiera mitt bokade pass direkt till min google-kalender (andra kalendrar fungerar också). En annan bra sak är att jag ser hur länge min medlemsavgift är betald och hur länge mitt träningskort gäller. Så klart ser man schemat och det går enkelt att boka pass samt se sina bokade pass.

Ladda hem appen här:
Google Play
itunes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s