Nyfikenkortet

wpid-20150326_121512.jpg

Det är faktiskt så bra att Friskis&Svettis Östersund har något de kallar Nyfikenkortet. Du betalar 100 kronor och får träna hur mycket du vill under en vecka. Är du en av dem som gärna vill träna på Friskis men inte vill gå dit själv av någon anledning, hör av dig till mig så följer jag gärna med. Du når mig här»

Jag är så stolt att få representera Friskis&Svettis. Och det är så roligt att få frågor och berätta hur det är att träna här. Många har frågor om olika pass och hur det är att träna på Friskis. Jag märker att det finns en nyfikenhet men att många tyvärr inte vågar ta steget att börja träna.

Ibland tar jag med nyfikna individer. Ibland, när det är personer jag känner väl, tvingar jag med dem. Det går så långt ibland att jag förföljer dem. Jag dyker upp som gubben i lådan och säger: — Nu är det dags. Eller så ler jag lite och pekar på klockan för att visa att det är dags. Jag sms:ar också. Först berättar jag att jag bokat in dem som gäst. Sedan påminner jag om träningskläder. Sist hade jag med Anna på HIT.

— Det är som att leka fast det är skitjobbigt. Och vem vill inte leka,  sa hon efter passet.

Jag har värvat flera nyfikna motionärer. Ofta behövs bara en knuff i rätt riktning. Och ingen har ångrat att de börjat träna på Friskis hittills. Så är du nyfiken, testa Nyfikenkortet. Och hör av dig om du behöver en knuff av en glad motionär som jag.

Läs mer om att hitta motivationen att träna här»

Så här beskriver Friskis&Svettis Östersund Nyfikenkortet

Nyfikenkortet – för dig som inte tränat hos oss tidigare
Nyfikenkortet är ett prova på-kort för dig som inte är eller har varit medlem hos oss. Det kostar 100 kr och gäller för all träning en hel vecka. Medlemskap behöver inte köpas till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s