Boka pass i en (bra) app

mobile-791164_1920
Inlägget är reviderat efter faktafel från min sida 2015-10-12 13:00
Är du som jag som bokar alla pass i mobilen. Då känner du igen hur man måste scrolla sidan åt höger och sedan, med tungan rätt i mun, ta sats och sikta in fingret på en liten liten punkt för att klicka på ”boka”. Förhoppningsvis har du då bokat rätt pass. För Iphone-användare går det inte alls att boka i mobilens webbläsare. Friskis&Svettis har en app för att boka pass. Just nu ligger den nere för Iphone-användare på grund av den senaste IOS-uppdateringen. Det är sådant som händer och brukar lösas relativt snabbt.

Efter att ha pratat med Celie på Friskis&Svettis Östersund, förklarar hon de tekniska problem som finns just nu, och hur viktig hon tycker den här funktionen är. Hon säger: ”Det här måste fungera och vi jobbar aktivt för en bra lösning”.

I helgen fick jag en Iphone, jag har alltid haft Android. Nu har jag upptäckt en fin sak. Det finns en bokningsapp för pass som funkar kanon bra. Den finns inte i Google Play. Men du som är Androidanvändare kan använda Friskis&Svettis egen bokningsapp.

Du hittar IPHONE appen här:
https://itunes.apple.com/se/app/trana/id852117528?l=en&mt=8
Här finns Friskis&Svettis egen app i Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.mobile.friskissvettis

I skrivande stund; den 12 oktober 2015, har Friskis&Svettis Östersund en aktuell nyhet om detta på sin hemsida med en länk till en annan alternativ app för den som vill använda den. Jag personligen tycker bättre om gränssnittet i den jag rekommenderar för IOS samt att jag kan logga in med mitt Friskis&Svettis kort. Men det är som med allt – smaken är som baken. 

All kärlek till er där ute,
jag önskar er en fantastisk träningsvecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s