Har du träffat Tove?

wpid-20150906_195730.jpg

wpid-20150906_195718.jpg

Namn: Tove Jakobsson
Ålder: 29 år
Familj: Sambon Mattias och dottern Lilly 2 år
Bor: Fillsta
Arbetar: Som sjuksköterska på barnavdelningen, Östersunds sjukhus
Leder: Dans EarthStreet och Medelpass
Träningsbakgrund: Jag gick danslinjen på Katrineholms folkhögskola i ett år. Jag hade dansat lite innan utbildningen, men inte mycket.  På fritiden springer jag gärna.
Friskishistoria: Jag blev tillfrågad om jag var intresserad att bli ledare. Jag gick på ledaruttagningen men fick kalla fötter och ångrade mig. 2010 var jag dock redo och gick utbildningen.
Du leder Dance EarthStreet — berätta mer om det: Jag leder Dance EartStreet tillsammans med Katrin, vi delar på passet. Afro- och Streetdansen ligger nära varandra i uttryck. Det här passet är inspirerat av, och bygger på, ett konceptpass från Friskis och Svettis. Ledarna kan välja att använda hela eller delar av passet. Vi har valt att använda delar av det och göra vissa delar själv. Framförallt är det Afro-dansen med musik och koreografi som vi valt att använda från konceptpasset. Koreografin är medelsvår, skulle jag säga. Våga testa, och kom gärna två och även tre gånger. Gå utanför din komfortzon. Det krävs ofta några gånger innan alla steg sitter men du kommer aldrig gå härifrån på dåligt humör, jag lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s