Semester (?)

image Jag hör en mås skria och på sjön åker en båt och jag hör vågorna slå mot skrovet. Hängmattan gungar stilla och min ljudbok.. ”mamma Agnes har bajsat”

Kvällen är ljuvlig. Jag sitter på altanen och skriver. Sippar på en drink med grönt the och citron som jag spetsade med Andreas superfina rom utan att fråga. Äntligen är det tyst och lugnt. ”Maaammmaaaaa.. jag kan inte sova. Tänk om det blir jordbävning? Och jag såg en katt när Clara och jag cyklade, tänk om..

15 min senare

Jag har förklarat kontinentalsprickor för 8-åringen. Berättat att katter är duktiga på att klara sig själva utomhus. Dessutom är det ganska varmt nu. Jag har tyst räknat till 10 när tålamodet tryter och jag bara vill få en liten stund själv innan det är läggdags för den här morsan. Jag har alltså semester. 7 veckors ledighet (inom frågetecken). Träning har det blivit dåligt med. Det är nog två veckor sedan sist. Men så kan det vara. Det har varit mycket att göra på slutet. Träningen ska inte bli en stress. Jag längtar alltid att åka på Friskis&Svettis Östersund de dagar jag tränar. Mer eller mindre i alla fall. Det finns dagar då jag tvingar mig iväg, men då är det bara för att jag vet att jag behöver och mår bra av det. Annars är min träning ganska luststyrd. Framförallt på sommaren. Inläggen kommer bli färre under sommaren. Och kanske får ni stå ut med en massa mattips och fotpåenstrand-bilder. Under sommaren blir fokus lite mer på att må bra och ta tillvara på ledigheten snarare än träning. Ni får gärna höra av er med önskemål om innehåll, kritik eller något annat ni har på hjärtat. Det gör du här : kontakt

Avslutningsvis ska ni få den ultimata sommarspellistan till sommarens träning, altan- och strandhäng. Man ska ha en spellista för alla tillfällen. Och det finns låtar som passar allt från jazzälskaren till 70-talsfreaken och housmaffiosen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s