Jag drömmer om..

..friskis utepass i sommar.

Jag ser framför mig ljumma sommarkvällar där jag skuttar runt på gräsmattan på Campus eller Frösö Strand. Solen är på väg ner och det doftar av..ja vad doftar det i Jämtland..sjöbris och björk? Hur som helst är min föreställning om utepassen under sommaren väldigt romantiska och innehåller vare sig regn, vrickade fötter eller skitiga träningskläder.

För den som råkat missa att Friskis&Svettis Östersund har två pass utomhus varje vecka hela sommaren, som dessutom är gratis för alla, vet om det från och med nu. Visst är det toppen? Nytt för i år är att det är olika pass som alterneras. Tror det varit medeljympa som erbjudits tidigare om jag inte minns fel. Passen i sommar är bland andra: Off Road, IntervallFlex, Dans, Jympa, HIT och Cirkelfys. På schemat på webben ser du vilket pass som erbjuds. Här läser du mer om sommarens utejympa som börjar den 9 juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s