Jympa familj 2-6 år på Friskis&Svettis Östersund

image

image

För 10 år sedan var jag på det första barnjympapasset med min äldsta dotter. Ett tag gick jag med båda tjejerna. För knappt två år sedan strejkade den då 6 åriga mittendottern under passet. Jag fick vara elefant, smyga och speja, utan henne. Men nu, äntligen får jag uppleva Friskis barnjympa igen med min lilla Agnes som fyller 2 år i juni.

Friskis&Svettis Östersunds barnjympa är ett pass som barn och vuxna går på tillsammans. Det är 30 minuter rörelse till musik för mindre barn. På slutet tas alla roliga redskap som ringar, ”lianer” mattor och mycket mer, fram. Barnen får röja i 30 min. Sedan tas allt bort med gemensamma tag. Här kan du verkligen samspela med sitt barn och som vuxen får du vara barn igen. Att det är viktigt för små barn att få känna rörelseglädje tidigt är de flesta av oss förmodligen överrens om. Det är bra för motoriken, för uppbyggnad av skelettet och för att få in en bra vana. En livslång investering helt enkelt. Som ett kinderägg på lördagar kl 10:00!