Har du läst ”så dumt?

image

Är ni bekanta med Mia Törnblom? Säger jag coach, självkänsla och blond kanske ni får en bild? Jag har ganska svårt för böcker som ska anspela på att något saknas mig. Dessutom tycker jag att Mias språk varit så dåligt att jag bara klarat några få sidor i ”självkänsla nu”. Men den här boken är riktigt bra. Språket är helt klart bättre. Jag kan inte mycket om missbruk. Efter att ha läst den här boken känner jag mig ödmjuk inför människorna bakom sjukdomen. Jag känner enorm respekt och beundran för dem som tar sig ur eländet. Det här är ingen träningsbok, inte för kroppen i alla fall. Men kanske för sinnet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s