Spring en mil vinn en bil

image

image

Det blev ingen bil. Men en mil på under timmen är jag nöjd. Jag är ingen van löpare. Jag springer när jag inte har tid eller möjlighet att åka på Friskis&Svettis. Och aldrig att jag springer en mil. Jag måste tacka min mans företag vars lag jag fick vara med i. Trevligt folk och makalösa mackor när vi gick i mål. Tusen tack!

Idag delar min man och jag på vabbdag igen. I skrivande stund på en guppig buss, längtar jag efter mitt premiärbesök på Jazzköket.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s