Jag drömmer om..

wpid-20150516_203723.jpg

wpid-20150516_203945.jpg

Här sitter jag och bloggar. Just nu drömmer jag mig tillbaka till Nice där vi var förra sommaren. Svalkande nätter och trånga gränder. Söta bakverk och härliga stränder. Sommarens semester är inte bokad än. Jag hoppas så innerligt på en lika härlig sommar som 2014 bjöd på. När vi åt jordgubbar till frukost nästan varje dag. Inte ute för det var för varmt. När vi tog morgondopp och kvällsdopp vid udden. Och grillade och umgicks på altanen halva nätterna. När barnen tältande på gården var och varannan natt. Och ibland kom inspringande på grund av ett plötligt åskväder som drog förbi eller då någon spökat för dem. Jag längtar efter en lång semester där jag får planera vad vi ska fylla dagarna med och inte hur vi ska lösa dem. Inte för att det är ett problem. Men för att bryta rutinen, och för att få längta tillbaka till de där rutinerna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s