Vårda knoppen

wpid-jpeg_20150420_215531_822736754.jpgJa så var det det här med att ta hand om knoppen. Dagsljus är ett sätt, att ägna sig åt sina intressen och hobbys ett annat. Men imorgon ska jag gå på konsert i Sunne kyrka. Det är Fredrik Swahn och Frösö-körerna The Mamas&The Papas som bjuder på skönsång. Musik mår vi bra av. Oavsett om vi lyssnar eller är den som framför. Det finns väldigt mycket musikuppträdanden i Östersund. Ett bra sätt att hålla koll på utbudet är att läsa på Visit Östersunds kalendarium. Mycket är faktiskt gratis. Även om det inte är musiker som är kända av den breda massan, så är det inte sämre kvalitet på musiken för det. Tvärtom.. Här kan du verkligen hitta guldkorn på musikhimmeln. Och vad är det värsta som kan hända? Att du gått på en konsert och fått lite tid för dig själv? Snackat med lite trevligt folk. Gjort något nytt? Kanske till och med upptäckt något nytt du verkligen gillar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s