Snickerskakan var RAW

image

image

image

image

Vi har besök hos oss några dagar. Caroline och Ludwig från hufvudstaden är här och då måste jag såklart bjuda på något gott, och glutenfritt. Caroline och jag gjorde en snickerskaka från tidningen Buffé. Utan att veta det från början, var det en RAW kaka. Vi testade också sylt/marmelad utan socker gjord med chiafrön som vi åt till glutenfria scones i morse. Jag ställde fram lemoncurd till eventuella skeptiker. Alla åt chiamarmeladen och ratade lemoncurden.

Snickerskakan är en saga för sig. Så ljuvligt god och bara en massa härliga nyttigheter i. Den skulle dessutom vara perfekt att ta med under ett långt löppass/lopp eller andra tillfällen då man vill fylla på med energi. Bra energi, diesel istället för bensin liksom. Men så god den är!

En underbar helg önskar jag er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s