”En sån här dag” igen

image

Min man är bortrest. Barnen har träningar. Jag hade bokat tid med en tränare i gymmet igår, men det blev ändrat till idag. Nu har jag ett så komplicerad upplägg för att få kvällen att funka så ni skulle somna om jag förklarade. Men det betyder att jag får ett gäng middagsgäster. Så den här prylen är en av mina närmaste vänner under stressiga vardagar. På morgonen slänger jag ner ingredienserna i grytan.  När jag kommer hem har jag en väldigt god gryta, chilli, soppa eller helstekt kyckling. Det finns massor med god mat att göra. Slökokare kallas det ibland på Svenska. Den tillagar maten långsamt medan man är på jobbet eller i skidbacken.

Nu ska jag snart på gymmet. Jag har aldrig tränat på Friskis gym. Inget annat gym heller för den delen. Jag är ärligt talat livrädd för gymträning. Men det skulle vara skönt att kunna träna när jag vill ibland. Dessutom vill jag stärka min rygg och lite annat. Men de ser ju så självsäkra och duktiga ut de där ”gymråttorna”. Så även om jag längtar känns det också läskigt. Jag återkommer om hur det gått.

I morse var jag på Intervall Flex på Campus. 7:15 inställde jag mig i kampsporthallen. Jag hoppas det blir ett fast morgonpass nästa termin. Vi var ett gäng på 10-12 motionärer. Alla lämnade lokalen 8:15 med ett leende på läpparna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s