Måndag – härligt eller bara en lång väntan till helgen?

image

Jag längtar alltid efter helgen. Att få krypa ihop under en filt i soffan tillsammans med barnen. Att få spontanbesök, och om vädret tillåter, hänga på altanen i solskenet. Åker jag inte skidor, är att göra absolut ingenting min favoritsysselsättning på helgerna. Visst kan jag ta en löprunda ibland. Eller gå på Friskis. Men bara om det spritter i kroppen av träningslust.

Förmodligen skulle helgen inte vara så efterlängtad och härlig om det inte var för veckans övriga dagar och att de ser helt annorlunda ut. Så jag välkomnar måndagarna, hur pretentiöst det än kan låta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s