Har du träffat Peter?

imageNamn: Peter Boija
Ålder: 49 år
Familj: Jag är singel och har en dotter
Bor: Östersund
Arbetar: På skatteverket med utbildningsfrågor.
Träningsbakgrund: Jag har hållit på med långdistanslöpning, styrketräning och kampsport.
Friskishistoria: Jag började träna på Friskis&Svettis för att det var nära mitt jobb. Det var 2004. 2007 blev jag ledare för Skivstång och 2011 spinledare. Idag leder jag Skivstång och Skivstång Intervall. Jag blev tillfrågad om jag ville bli ledare och på den vägen är det.
Vilken träning på Friskis väljer du förutom dina egna pass: HIT, Spin och Yoga.
Vad skulle du säga till någon som funderar på att börja träna på Friskis&Svettis: Friskis&Svettis erbjuder träning för alla. Utbudet är stort och dessutom till ett bra pris. Stämningen är avslappnad. Det gillar jag med Friskis&Svettis.

Peter är en trevlig kille som var lätt att intervjua. Några följdfrågor dök upp som kanske kan vara av intresse. Som en liten bonus 🙂

Tror du att det finns vanliga missuppfattningar om Friskis&Svettis?

–  Ja det tror jag, men det är nog till stor del historia. Det fanns en stämpel att bara tanter tränade här och att man inte ”kunde ta i”. Det är helt fel. Men det tror jag de flesta vet idag. 

– Jag (Angelica) är livrädd för HIT, det känns som om alla är supertränade och jag kommer kräkas eller svimma om jag deltar.

HIT påminner om Cirkelfys. Det är stationer, men de byts ut varje gång. Men du kan precis som vid Cirkelfysen anpassa efter förmåga. Visst är det ett riktigt tufft pass. Men rädd behöver du inte vara.

En reaktion till “Har du träffat Peter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s