Har du träffat Frida?

20150415_180607

Namn: Frida Johansson
Ålder: Nyss fyllda 25 år
Familj: En sambo
Bor: I ”stan” vid Blåcenter
Typ av instruktör: Individuell tränare i gymmet och så leder jag Power Hour
Träningsbakgrund: Jag har tränat och tävlat i alpint och har alltid varit en gymråtta. Nu pluggar jag idrottsvetenskap på Mittuniversitetet.
Friskis-historia: Friskis & Svettis sökte ledare via min utbildning. Så hamnade jag här som tränare. Jag tränade ett år på Frisks & Svettis i Härnösand. Jag tycker om Friskis & Svettis och hela idén, här får man vara som man är. Det är viktigt för mig.
Vad väljer du själv: Jag hinner tyvärr inte träna regelbundet på andra pass. Men om jag gör det blir det HIT. Högintensiv träning och intervaller, det gillar jag. Jag tränar gärna i gymmet, både här och på skolan.

2 reaktioner till “Har du träffat Frida?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s