Ut och spring med min nya spellista på Spotify

image

image

image

Precis innan den här tråkiga slasksnön kom han jag med en löprunda. Jag ser verkligen fram emot Friskis utepass. Jag har googlat löpteknik och är superpeppad på att bli en bättre löpare. Dessutom anmälde jag ett lag till Vårruset förra veckan. Eftersom musik är en förutsättning för träning enligt mig, har jag gjort en ”Träning våren 2015” -lista på Spotify. Ca 15 min uppvärmningslåtar. Youngblood Hawke inleder ”springmusiken” med We come running, inga missförstånd där. Sedan är det ca 1 h härlig och motiverande musik. När du hör Christina Perris spröda stämma är du i mål och kan varva ner och stretcha i lite över 20 min till bland annat Darins nya låt, Sabina Ddumba och Iron & Vine. Ut och spring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s