Laddar med långfrukost – ses vi på Intervall flex?

 

 

 

 

wpid-20150403_082905_1.jpgwpid-20150406_080924_1.jpg

Jag laddar inför kvällens Intervall flex med långfrukost. Ses vi kl 18.00 på Friskis&Svettis? Har du aldrig gått på ett Intervall flex, läs det här inlägget.

Den här frukosten är så god och dessutom perfekt de dagar jag kör lunchpass. Man håller sig mätt länge. Jag tycker det är svårt med mat när jag ska träna på lunchen. Ska jag äta före, efter eller kanske både och? Äter jag en sådan här frukost, tar lite nötter eller en avokado före passet och lunch efteråt, blir det perfekt.

1 portion
1 stekt brödskiva (gärna grovt surdegsbröd eller ett gott glutenfritt bröd)
Majonäs i önskvärd mängd
Babyspenat
1 stekt ägg (Krydda med Herbamare örtsalt och ev. svartpeppar. Men det är så goda smaker i grunden så krydda inte sönder rätten)
Avokado, tomater eller vad du har i kylskåpet.