Spinning på lunchen

Jag var på lunch-spinning förra veckan . Christina som är verksamhetsledare på Friskis och Svettis Östersund, har passet som är på torsdagar kl. 11.30.12.15. Efteråt kan man gå på Flex med Celie.

Tyvärr han jag inte det den här gången. Christina har perfekt spinningmusik. Ni vet lite så där ”flowig” och peppig. Hon är väldigt tydlig med vad vi ska göra, hur och varför. Ska jag säga något negativt är det att lite högre volym inte hade gjort något.

Spinning är skonsamt. Det är jobbigt, ja. Men det är så jobbigt du gör det. Men en rolig sak med spinning är att du får upp flåset på kort tid. Jag gick inte på många spinningpass för än min kondition ökat avsevärt. Då kom jag till en ny nivå, jag kunde utmana mig själv. Jag orkade hela passet och kunde öka motståndet. Jag kunde ta i mer. Självkänslan växte och jag kom på att spinning varken var farligt, tråkigt eller vigt åt superatleter. Våga testa spinning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s