Dagsljus

Solsken gör underverk med mig. Kroppen och knoppen får en megaboost under soliga dagar. Agnes och jag njöt av vårväder och passade på att putsa fönster och städa undan vintern. Jag försöker att vara ute i dagsljus minst 30 minuter varje dag. Jag lyckas inte alltid. Men det blir nästan varje dag i alla fall. Faktum är att det gör skillnad. Om det är melatonin, D-vitamin eller den friska luften som gör det vet jag inte, men det skapar välbefinnande.

En reaktion till “Dagsljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s