Jag är portad från junior-familj passet

image

Just nu sitter jag och väntar på att mitt pass ska börja. Min 8-åring är på Junior-Familj passet, som hon för övrigt kickat ut mig ifrån. För barnen får bjuda med sina föräldrar eller en annan vuxen, men jag är inte välkommen.

Hon ska gå själv.
Tilde älskar det här passet. De gör lite olika saker varje gång men själva grunden är alltid detsamma. Följer man med barnen får man lite träning, men framförallt en rolig stund tillsammans. Jag går på Intervall Flex som börjar 30 minuter senare. När Tilde är färdig går hon in till mig. Jag har pratat med Kristina som har Intervall Flex och hon tycker det är okej att Tilde är med. Att hon tränar och gör det vi andra gör är självklart. Annars får hon gå till lekrummet och vänta. Det är vardagslyx att få lite tid tillsammans bara vi två, för mig är det det bästa med våra torsdagar. Vi pratar, tränar och lyssnar på riktigt hög musik i bilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s