Skivstång på Friskis och Svettis Östersund

wpid-20140519_191204

I dag var jag på skivstång på lunchen. Celie som har corepassen på söndagarna är ny skivstångsinstruktör och jag tänkte testa hennes pass. Men i stället kom Kajsa inskuttandes. Skivstång är verkligen en bra genomkörare för hela kroppen. Jag har gått mycket på Kajsas pass. Hon är en väldigt bra ledare och har ganska tuffa pass. Det här var inget undantag. Mycket rumpa och ben. Men som alltid på Kajsas pass lyckas hon få in så mycket rörelseglädje att man glömmer bort det där onda och jobbiga, lite i alla fall. Det och bra träningsmusik gjorde min dag och en öm rumpa har jag fått på köpet.

En reaktion till “Skivstång på Friskis och Svettis Östersund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s